Batman Valisi Ahmet Deniz, Kozluk ilçemizi ziyaret etti.

Batman Valisi Ahmet Deniz Kozluk İlçemizi ziyaret etti. İlçe ziyareti sırasında Vali Deniz’e; İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Hüseyin Topuz, İl Emniyet Müdürü M. Ali Akkaplan ve kamu kurum yöneticileri eşlik etti. İlçe girişinde İlçe Kaymakamı Orhan Aktürk, Belediye Başkanı M. Veysi Işık, kurum yöneticileri ile vatandaşlar tarafından karşılandı. Daha sonra esnafları gezen Vali Deniz, bir çay bahçesinde vatandaşlarla sohbet etti. İlçede yapımı devam eden Yeni Hükümet Konağı, Kozluk Meslek Yüksek Okulundaki çalışmaları yerinde inceleyen Vali Ahmet Deniz, yetkililerden bilgi aldıktan sonra ilçede bulunan şehit ailelerini ziyaret etti. Vali Ahmet Deniz ve beraberindekiler, İlçe Merkezinde bulunan Latife Hanım Bağımsız Anaokulu ve Tepecik Erkek Yatılı Bölge Ortaokulunu ziyaret edip okul öğretmenleri ile bir araya gelerek bir süre sohbet edip, minik öğrencilerle yakından ilgilenerek öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.