VALİ AHMET DENİZ, KOZLUK İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

Vali Ahmet Deniz, Şehit Polis Nedim Erbay Z- Kütüphanesi açılış törenine katılmak üzere Kozluk İlçesini ziyaret etti.

İlçe ziyareti sırasında Vali Deniz’e; Batman Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Dede, İl Emniyet Müdürü,  İl Jandarma Komutanı ve kamu kurum yöneticileri eşlik etti.

İlçe Kaymakamı Osman Bilici, ilçe Belediye Başkanı Veysi Işık ve vatandaşlar tarafından karşılanan Vali Deniz, Kozluk Kız Yatılı Bölge Ortaokulu’na İçişleri Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol ile Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında Emniyet Müdürlüğünce yapımı tamamlanan zenginleştirilmiş kütüphanenin açılış programına katıldı.

Konuşmalarının ardından Z- Kütüphane açılışını gerçekleştiren Vali Deniz, kütüphaneyi gezerek öğrenciler ile bir süre sohbet etti.

Vali Deniz, Kozluk Kız Yatılı Bölge Ortaokulundaki açılışın ardından sınıflarda incelemelerde bulundu, öğrenciler ile bir süre sohbet ederek, kendilerine kitap hediye etti.

Daha sonra okulun öğretmenleriyle bir araya gelen Vali Deniz, eğitim öğretim çalışmaları hakkında bilgi aldı, öğretmenlerle bir süre sohbet eden Vali Deniz, Akademik eğitimin yanında, ayrıca çocuklarımıza her fırsatta milli ve manevi değerlerimizi Ülkemizin birlik ve beraberliği, kardeşlik duygusu, vatan ve bayrak sevgisini anlatmalısınız. Bunun yanında her fırsatta aile ziyaretlerini gerçekleştirelim. Çünkü ailelerle kuracağınız iletişim hem çocukların eğitimine hem de birlik ve beraberliğimize önemli katkıları olacaktır ” diye konuştu.

VALİ DENİZ, TUZLAGÖZÜ KÖYÜNÜ ZİYARET ETTİ

İlçe merkezi ziyaretlerinin ardından Tuzlagözü köy meydanında vatandaşlarla bir araya gelen Vali Deniz, vatandaşlarla bir süre sohbet edip sorun ve taleplerini dinledi.

TUZLAGÖZÜ İLKOKULU VE ORTAOKULUNU ZİYARET ETTİ

Tuzlagözü köyünde eğitim-öğretim faaliyeti yürüten Tuzlagözü İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret eden Vali Deniz, öğrencilerle yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti.

İlk olarak Tuzlagözü İlkokulunu ziyaret eden Vali Deniz burada minik öğrencilere hediye verdi.

Tuzlagözü İlkokulu ziyaretinin ardından Tuzlagözü Ortaokuluna geçen Vali Deniz, sınıfları gezerek öğrenciler ile bir süre sohbet etti, kendilerine kitap hediye etti.

Daha sonra okulun öğretmenleriyle bir araya gelen Vali Deniz, öğretmenlerle bir süre sohbet ederek, öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu belirten Vali Deniz,  “Eğitim-öğretim faaliyetlerin yanında çocuklarımıza, sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü ve kardeşliği milli ve manevi değerlerimizi her fırsatta anlatmalısınız.  Bunun yanında aile ziyaretlerine de önem göstermeliyiz. Çünkü ailelerle kuracağınız iletişim hem çocukların eğitimine hem de birlik ve beraberliğimize önemli katkıları olacaktır ” diye konuştu.

VALİ DENİZ, VATANİ GÖREVİNİ YAPAN ASKERLERİ ZİYARET ETTİ

Kozluk ilçesine bağlı Tuzlagözü Karakolunda vatani görevini yapan askerleri de ziyaret eden Vali Deniz,  karakolda incelemelerde bulunarak, komutanlardan bilgi aldı.