VALİ DENİZ İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ.

VALİ DENİZ İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ. Hükümet Konağı bahçesinde, Kaymakam Osman BİLİCİ, Belediye Başkanı M.Veysi IŞIK ve Kamu Kurum Müdürleri tarafından karşılanan Vali DENİZ, göreve yeni başlayan Kaymakamımız Osman BİLİCİ'yi makamında ziyaret ederek, hayırlı olması temennisinde bulunup, İlçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali DENİZ, "Nitelikli Eğitime Kararlı Adımlar Projesi" kapsamında İlçemiz Okul Müdürleri ile toplantı gerçekleştirdi. VALİ DENİZ, FARABİ ORTAOKULUNU ZİYARET ETTİ Toplantının ardından ilçemizdeki Farabi Ortaokulunu ziyaret eden Vali DENİZ, öğrencilerle yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti. Daha sonra okulun öğretmenleriyle bir araya gelen Vali Deniz, öğretmenlerle bir süre sohbet ederek, öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu belirterek, "Eğitim-öğretim faaliyetlerin yanında çocuklarımıza, sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü ve kardeşliği" her fırsatta anlatmalısınız. Buna her zamankinden daha çok ihtiyaç olduğunu ifade etti. KOZLUK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU Okul ziyaretinin ardından Kozluk ilçe merkezinde yapımı devam eden 24 derslikli Kozluk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatında incelemelerde bulunan Vali DENİZ, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. İnceleme ve ziyaretlerin ardından Vali DENİZ ilçeden ayrıldı.