BELEDİYE BAŞKANI IŞIK OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISINA KATILDI

Kozluk Belediye Başkanı M. Veysi Işık okul güvenliği toplantısına katıldı. Kaymakamlık Konferans salonunda yapılan toplantıya, İlçe Kaymakamı Osman Bilici, Belediye Başkanı Mehmet Veysi Işık, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Halil Başar, İlçe Jandarma Komutanı Vekili Bilal Koçak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Toprak, okul müdürleri, muhtarlar ve okul aile birliklerinin başkanları katıldı. Belediye Başkanı Işık, Çocuklarımızın daha huzur ve güven içerisinde eğitim öğretimlerine devam edebilmeleri için belediye olarak her türlü önlemlerin alındığını gerekli görülen yerlerde de önlemlerin alınacağını dile getirirken, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için gereken her türlü imkanlarımızı belediye olarak harekete geçirmeye hazır olduklarını belirtti.