Gönül Köprüsü Kardeşlik Projesi

Gönül Köprüsü Kardeşlik projesi” kapsamında Batman- Bursa arasındaki iki şehir arasında karşılıklı kurulan bağ ile ziyaret gerçekleşti. AK Parti Genel Merkez Sivil Toplum Halkla İlişkiler Başkanlığı öncülüğünde başlatılan Batman- Bursa - Gönül Köprüsü Kardeşlik Projesi çerçevesinde AK Parti Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar, AK Parti İlçe Başkanları, Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Kozluk Belediye Başkanı Veysi Işık, Gercüş Belediye Başkan vekili Ünal Koç, Hasankeyf Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen’den oluşan heyet Bursa ilini ziyaret etti. AK Parti Batman İl Teşkilatı’nın Bursa İl Başkanlığı’nı ziyareti ile başlayan program, Batman heyetinin Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Valisi İzzettin Küçük ve Birlik Vakfı Bursa Şubesi’ni ziyaretleri ile sürdü. Batman heyeti Bursa ilinin tarihi ve doğal güzelliklerini ziyaret ederek AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun ve yöneticilerinden bilgiler aldı.