VALİ AHMET DENİZ MEVLİD-İ ŞERİF VE İFTAR PROGRAMINA KATILDI.

Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın ve Şehit Uzman Jandarma Çavuşları Soner Fazlıoğlu ve Ali Gülnar için düzenlenen Mevlid-i Şerif ve iftar programına katılmak üzere Kozluk ilçesine gelen Vali Ahmet Deniz, iftar programından sonra ilçe esnafını ziyaret etti. Kozluk Kaymakamı Orhan Aktürk , Kozluk Belediye Başkanı M. Veysi Işık ve Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçı'nın yakınlarıyla birlikte ilçe esnafı ve vatandaşları ziyaret eden Vali Deniz, esnaf ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Çay evlerinde oturan vatandaşlarla ve Kozluk Belediyespor Kulübü sporcularıyla bir süre sohbet eden Vali Deniz, teröre karşı birlik ve beraberlik içerisinde mücadele edilmesi gerektiğini belirterek, "Terör bu topraklara kan ve gözyaşı dışında bir şey vermedi. Gençlerimizin teröre bulaşmadan sporla ilgilenmelerini önemsiyoruz. Vatandaşın huzur ve güvenliği için güvenlik güçlerimiz gece gündüz demeden canı pahasına mücadele ediyorlar. Bu topraklarda hainlik yapanlara karşı hep birlikte durmalıyız" diye konuştu.